Skladište featured

Store4: Skladište

U odjeljku skladišta nalazi se inventar koji ste dodali u Store4 aplikaciju. Tu je također i odjeljak sa svim vašim dobavljačima i primkama – dokumenti koji sadrže informacije o stavkama na skladištu.

Inventar

Inventar predstavlja sve proizvode i usluge koje vaša tvrtka posjeduje. Naravno, samo one koje ste dodali u Store4.

Moguće ga je sortirati prema Id-u proizvoda, prema sadržaju podataka, prema kupcima, prema stanju na skladištu i prema datumu izdavanja.

U desnoj strani prozora nalazi se filter pretrage. Moguće je filtrirati inventar u ovisnosti dali je objavljen ili nije, prema kategoriji u kojoj se nalazi ili prema skladištu u kojem je smješten.

inventar

Dodavanje inventara

Za dodavanje inventara prvo morate u aplikaciju Store4 dodati proizvode. Kako se dodaju proizvodi, pogledajte na linku Store4: Proizvodi.
Kada su željeni proizvodi dodani u Store4, vratite se na odjeljak inventar i kliknute na ikonu plus „+“ koja se nalazi u desnom kutu zaslona. Nakon toga pojavit će ekran za dodavanje inventara:

Na sljedećem ekranu izaberite skladište za željene proizvode, te iz padajućeg izbornika odaberite ranije dodani proizvod. Naposljetku napišite količinu proizvoda.
Ako još niste dodali skladište za svoju trgovinu, pogledajte kako ga dodati Postavke trgovine.

inventar add

Inventar je također moguće dodati preko dokumenta Primke. Detalje pogledajte na našem blogu  Store4: Skladište – Primke.


Ukoliko Vas zanima kako bi Store4 unaprijedio Vaše poslovanje, kontaktirajte nas!

Više o Store4-u možete saznati na stranici www.ingeniumweb.hr.